تاثیر عسل در بهبود زخمهای مقاوم به آنتی بیوتیک
امروزه برای شتشوی زخم ها از آب عسل بجای بتادین استفاده می شود وتاکنون یک بیمارستان درتهران ازاین روش استفاده میکند
تجربه شده زخم هائی که با عسل پانسمان شده رد زخم نمی ماند اگردختربچه ها درصورتشان زخم ایجاد شد بطور حتم ازاین روش استفاده کنیم تا اثر رخم باقی نماند چون دربزرگ سالی اثرزخم سبب استرس او می شود
----------
در یک تحقیق جدید نشان داده شد که عسل مادهای موثر در مراقبت و درمانهای زخمهای موضعی است. نوعی عسل بومی موسوم به >Leptospermum< که در نیوزیلند و استرالیا یافت میشود، مادهای موثر در بهبود زخمهای موضعی به ویژه زخمهایی است که در برابر آنتی بیوتیکها مقاوم هستند.
در مقالهای که در مجله اروپایی بیماریهای عفونی میکروبیولوژی بالینی به چاپ رسیده، آمده است: برای اولین بار این روش در مصر باستان استفاده شده است.
به گفته محققان در تولید این نوع عسل از نوعی ترکیب گیاهی خاص و منحصر به فرد استفاده میشود که خاصیت ایده آلی در پوشانندگی زخم دارد.
این ترکیب حاوی مواد جدید آنتی میکروبیال و ایمنی سازی است.
این عسل چندین خواص دارد که به درمان زخم کمک میکند از جمله اینکه سطح PH آن پایین است، بافتهای غیر ضروری را از روی منطقه زخم بر میدارد، رشد بافت تازه را تحریک میکند و میزان درد و زخم را کاهش میدهد